Placinta cu carne si frunze de mangold (swiss chard)

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
20 Iul 2021 | 2043 vizualizari

Dupa reteta de  sarmale cu frunze de Mangold  va propun o placinta. De data aceasta am gasit o varietate colorata, seamana chiar bine cu rubarba dar atentie la rubarba nu se mananca frunzele caci sunt toxice. Mangoldul sau swiss chardul arata ca frunzele de sfecla, doar ca sunt mai mari si mai carnoase https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/placinta-cu-carne-si-frunze-de-mangold.html

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 20.07.2021, 21:20
la 20.07.2021, 21:37
la 20.07.2021, 21:58
la 20.07.2021, 23:17
Acum vreo 15 ani am primit seminte de mangold si mi-am umplut gradina cu ele . Din pacate nuam stiut cum sa le folosesc . Le-am incercat crude in salate si nu mi-au placut . Din pacate pe atunci nu aveam atatea mijloace de informare
la 21.07.2021, 05:42
la 21.07.2021, 14:08
la 21.07.2021, 14:09
Mihaela eu le pregătesc ca și piureul din frunze de spanac, sau chiar sărmăluțe
la 21.07.2021, 21:01
la 23.07.2021, 13:18
Buna!
la 23.07.2021, 21:14
Grozava reteta, eu mangoldul il pun in smoothie!
la 25.07.2021, 21:05
Eu cu ''mongolul'' asta n-am facut cunostiinta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking