Placinta de dulma

Postat de ionela2682 in Dulciuri
19 Oct 2010 | 5797 vizualizari

Dulma =dovleac din recolta soacrei!

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 19.10.2010, 16:57
arata tare apetisant!
la 19.10.2010, 17:12
chiar ma gandeam ce e dulma hehe... imi place placintuta de dovleac
la 19.10.2010, 17:14
Asa se zice pe la noiovleac,dulma .placintar....
la 19.10.2010, 17:23
dulma???? pe la voi unde? n-am mai auzit....
la 19.10.2010, 17:31
Aproape de Cta! dobrogea !
la 19.10.2010, 19:58
arata bine dar nu-mi place dovleacul de nici un felmama mea manca...copt
la 19.10.2010, 20:56
Am vrut sa vad ce e dulmaua!Tare bine arata. Ce cantitate de faina se adauga?
la 19.10.2010, 21:14
este mult mai buna rulata !
la 19.10.2010, 21:41
ce buna trebuie sa fie...............
la 19.10.2010, 22:17
minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!
la 20.10.2010, 14:35
Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!
la 20.10.2010, 16:38
te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking