Placinta de dulma
Postat de ionela2682 in Dulciuri 19 Oct 2010 | 5797 vizualizari
Dulma =dovleac din recolta soacrei!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 19.10.2010, 16:57
arata tare apetisant!
la 19.10.2010, 17:12
chiar ma gandeam ce e dulma hehe... imi place placintuta de dovleac
la 19.10.2010, 17:14
Asa se zice pe la noiovleac,dulma .placintar....
la 19.10.2010, 17:23
dulma???? pe la voi unde? n-am mai auzit....
la 19.10.2010, 17:31
Aproape de Cta! dobrogea !
la 19.10.2010, 19:58
arata bine dar nu-mi place dovleacul de nici un felmama mea manca...copt
la 19.10.2010, 20:56
Am vrut sa vad ce e dulmaua!Tare bine arata. Ce cantitate de faina se adauga?
la 19.10.2010, 21:14
este mult mai buna rulata !
la 19.10.2010, 21:41
ce buna trebuie sa fie...............
la 19.10.2010, 22:17
minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!
la 20.10.2010, 14:35
Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!
la 20.10.2010, 16:38
te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....
COMENTEAZA