Placinta de naut cu stracchino si pesto de busuioc

Postat de GretaRachita in Aperitive / Garnituri
29 Mar 2014 | 2872 vizualizari

Reteta de astazi este specifica zonei Liguria din Italia, unde poarta numele de “farinata di ceci”; este foarte gustoasa, usor digeribila dar si energetica, nautul in sine fiind foarte plin de proteine. Aceasta reteta se realizeaza din faina de naut, care se obtine macinand semintele uscate de naut. Faina de naut este bogata in minerale, Ceci e Farina di Ceci calciu, f calciu, fosfor, fier, proteine vegetale, fibre, vitamine din grupul B, C si E. Din bucataria mea este nelipsita aceasta faina deoarece o folosesc la mai multe preparate.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 29.03.2014, 08:28
Interesanta reteta. Nu am folosit niciodata faina de naut cu toate ca nautul in sine imi place tare mult!
la 29.03.2014, 11:46
imi place
la 31.03.2014, 22:16
De luat in seama!
la 01.04.2014, 08:16
Teo - de incercat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking