Placinta macedoneana cu praz, reteta clasica reinterpretata cu succes

Postat de Criss in Mancaruri de legume
23 Noi 2011 | 52903 vizualizari

Placinta macedoneana cu praz, reteta clasica reinterpretata cu succes Perfecta ca o gustare sau chiar ca un fel principal alaturi de o salata proaspata, aceasta placinta macedoneana cu praz va cuceri cu siguranță papilele gustative si va aduce un strop de autenticitate in bucataria ta

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 24.11.2011, 08:34
of of of ma faci sa zabalesc tastatura de dimineata
la 24.11.2011, 09:16
buna buna
la 24.11.2011, 10:32
Fiind din Dobrogea ( nu sant macedoneanca ),am facut deseori o asemenea placinta ,cu unele imbunatatiri :eu fac foile in casa din 1/2 faina+un cub de drojdie+apa calduta+un galbenus+putin ulei.Se framanta ,se imparte aluatul in 6 ( pt.o tava ) si se lasa pe masa pana se pregateste umplutura,care,pe langa cele scrise mai sus,adaug si spanac oparit sau stevie.Se intind foile cat marimea tavii,se ung cu iaurt sau ulei,se pune umplutura pe fiecare foaie,se ruleaza,se unge cu galbenus si la cuptor.Buna,buna,buna !
la 24.11.2011, 13:14
buuuun
la 24.11.2011, 13:16
la 24.11.2011, 15:17
buna rau o trec la favorite
la 24.11.2011, 17:07
Multumesc dragele mele. Cu mana pe inima va spun ca merita incercata. E absolut senzationala placinta asta.
la 24.11.2011, 17:12
Aha , de post si asta ...
la 24.11.2011, 23:16
Delicioasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking