Placinta macedoneana cu praz, reteta clasica reinterpretata cu succes
Postat de Criss in Mancaruri de legume 23 Noi 2011 | 52903 vizualizari
Placinta macedoneana cu praz, reteta clasica reinterpretata cu succes
Perfecta ca o gustare sau chiar ca un fel principal alaturi de o salata proaspata, aceasta placinta macedoneana cu praz va cuceri cu siguranță papilele gustative si va aduce un strop de autenticitate in bucataria ta
Inapoi la reteta
|
Comentarii (24)
la 24.11.2011, 08:34
of of of ma faci sa zabalesc tastatura de dimineata
la 24.11.2011, 09:16
buna buna
la 24.11.2011, 10:32
Fiind din Dobrogea ( nu sant macedoneanca ),am facut deseori o asemenea placinta ,cu unele imbunatatiri :eu fac foile in casa din 1/2 faina+un cub de drojdie+apa calduta+un galbenus+putin ulei.Se framanta ,se imparte aluatul in 6 ( pt.o tava ) si se lasa pe masa pana se pregateste umplutura,care,pe langa cele scrise mai sus,adaug si spanac oparit sau stevie.Se intind foile cat marimea tavii,se ung cu iaurt sau ulei,se pune umplutura pe fiecare foaie,se ruleaza,se unge cu galbenus si la cuptor.Buna,buna,buna !
la 24.11.2011, 13:14
buuuun
la 24.11.2011, 13:16
la 24.11.2011, 15:17
buna rau o trec la favorite
la 24.11.2011, 17:07
Multumesc dragele mele. Cu mana pe inima va spun ca merita incercata. E absolut senzationala placinta asta.
la 24.11.2011, 17:12
Aha , de post si asta ...
la 24.11.2011, 23:16
Delicioasa
COMENTEAZA