Placinte coapte la tigaie
Postat de privatelaura in Aperitive / Garnituri 23 Mar 2014 | 8228 vizualizari
Nu scriu nica, oricum nu se vede.
Dar sunt cu dedicatie pentru Buni si Gusti :)))))
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 23.03.2014, 19:28
hmmmm ce faine sunt
la 23.03.2014, 19:49
Doua sunt ale mele
la 23.03.2014, 19:55
vai cve bune sunt!!!-:bd
la 23.03.2014, 20:00
ce bune
la 23.03.2014, 20:05
le adorr
la 23.03.2014, 20:14
imi plac la nebunie bunica imi facea
la 23.03.2014, 20:16
ce faine sunt
la 23.03.2014, 20:25
Ce bine arata..Daca ai una simpla vreau si eu
la 23.03.2014, 20:57
le trec la favorite ca-s curioasa sa le incerc....
la 24.03.2014, 06:36
imi spuneai tu la reteta aia de lipii indiene pe care am facut-o, cea umpluta cu cartofi, ca faci si tu asa ceva dar cu branza . nu m-am invrednicit sa probez dar sigur le voi face ca prea mult imi plac.
vad ca de data asta nu procedezi ca la paine (si lipii) sa lasi 15 minute sa creasca o maia si pe urma sa framanti si cu sarea. de ce trebuie facut asa?
la 24.03.2014, 13:38
Vai, ce-mi plac!
la 24.03.2014, 21:57
TRimite-ne si noua vreo doua!
COMENTEAZA