Placinte cu carne ca la turci

Postat de rivka in Aperitive / Garnituri
19 Sep 2009 | 21197 vizualizari

Turcii vand la brutariile lor asa ceva si mie placandu-mi foarte mult si cum abia dupa prima ti se face pofta ....si mai vrei, si fiind destul de scumpute m-am gandit sa le fac eu in casa si au iesit la fel, mai bune chiar ca fiind facute acasa nu ne zgarcim cu umplutura de carne si eu in plus pun si mac. Eu fac de obicei cantitate dubla se pastreaza excelent la congelator si se pot incalzi la microunde, si ce buneee sunt mai aes seara cand ti-e pofta de ceva bun cu gust si numai scoti vreo 2 din congelator.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 19.09.2009, 18:58
am mincat si eu la turci, chiar bune, si cu un iaurt rece linga...
la 19.09.2009, 19:04
da sunt foarte bune si eu trebuie sa le ascund altfel se mananca toate odata si totusi sunt grele, cu ou, carne...
dar fa-le tu in casa ca ies mai bune ca cele din comert.

eu fac des dar mai multe odata sa pot sa pastrez si la congelator.
la 22.09.2009, 08:41
e suberek, cumva?
la 23.09.2009, 15:14
cred ca e burek e cumva un tip de foietaj umplut sunt prezenta si eu
la 24.09.2009, 10:48
asa ceva au si libanezii si se numeste sambusek, din cate-mi aduc aminte... bun raaaaaaaaau de tot... o sa fac si yo...
la 20.02.2012, 22:59
suna interesant! as lua o portie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking