Placinte cu carne si carnati

Postat de simona72 in Mancaruri cu carne
11 Ian 2017 | 4111 vizualizari

Sunt perfecte pentru anotimpul rece, sunt consistente si sunt numai bune in preajma Sarbatorilor de Iarna. Se pot face in forme individuale sau in forma mai mare de tarte. Secretul unor astfel de tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului inainte de Craciun. In ziua de azi, aceasta sarbatoare este prilej de reunire a familiei, de joaca si veselie pentru copii, de abilitati culinare in prepararea diferitelor retete traditionale. 

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 11.01.2017, 16:00
Aterizez ? :S ))
la 11.01.2017, 16:56
) va astept!
la 11.01.2017, 17:07
la 11.01.2017, 20:39
Asta da placinta,buna si satioasa
la 12.01.2017, 01:14
Vai cum arata! Sunt convinsa ca sunt minunate!
la 12.01.2017, 07:10
Ce bunatate / bunatati!
la 12.01.2017, 09:21
Ce bună poate fi!
la 12.01.2017, 20:02
Absolut minunate placintele! Eu las deoparte carnatul, prefer fara el!
la 13.01.2017, 20:38
Bune!
la 14.01.2017, 22:15
Imi plac mult placintele acestea
la 18.01.2017, 20:16
bun bun
la 19.01.2017, 20:07
Delicioase!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking