Platica crocanta
Postat de mihaelar63 in Peste 18 Ian 2013 | 14621 vizualizari
Imi doream sa mananc un peste prajit crocant . Urmarind emisiunea "Tara pestelui" de pe Paprika am gasit solutia. Acum nu trebuie sa va mai sperie o platica mai micuta cu oase multe si subtiri. Eu ador platica care este "sora" de apa dulce a doradei, are cea mai dulce si delicioasa carne dintre toti suratii ei .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 18.01.2013, 12:51
bestiala, bestiala
la 17.10.2013, 09:22
Dar cu boiaua ce facem? N-o amestecam cumva cu faina?!
la 17.10.2013, 11:32
Uite ca cineva m-a prins , dupa atat timp
-sasha62 , eu pudrez in acest caz pestele cu boia , si apoi dau prin faina . Boiaua de ardei prin prajire devine amaruie .
la 11.12.2013, 12:56
O bunatate !
la 12.12.2013, 00:28
super
la 15.07.2014, 21:19
super
COMENTEAZA