Platou - aperitiv

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
19 Noi 2018 | 6214 vizualizari
Platou - aperitiv

  Cand ne intalnim cu prietenii sau rudele la iarba verde, imi place sa pun ceva de gustat pe masa. Asta inainte sa servesc felul principal de mancare. Langa platoul-aperitiv mai avem ceva lichid pe gustul fiecaruia si multa voie buna si drag de intalniri rare prietenesti.

Ingrediente

  • Slanina fiarta cu boia si usturoi
  • Piept de pui afumat
  • Branza maturata cu busuioc
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Castraveti
  • Ridichi
  • Kapia
  • Ceapa verde
  • Ceapa rosie

Mod de preparare

  1. Feliati branza cu busuioc.
  2. Taiati felii pieptul de pui afumat.
  3. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper.
  4. Curatati si spalati legumele.
  5. Taiati rondele kapia.
  6. Taiati castravetii pe lung.
  7. Nu sarati legumele, daca acestea nu sunt servite imediat se inmoaie.
  8. Aranjati mezelurile, branzeturile si legumele, frumos pe un platou dupa imaginatie.
  9. Am mai pus alaturi pe o farfurioara si celebra ceapa rosie de Mihai Viteazul.
  10. Platoul poate fi aranjat din timp si pastrat la rece.

                              Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

De-ale gurii

Postat de mihaelar63

De-ale gurii

Spalati, curatati si feliati legumele. Sarati usor legumele. Feliati mezelurile. Feliati branzeturile. Asezati pe platouri ingredientele alternand mezelurile cu...

Citeste continuarea

Gustare rece

Postat de ela2015

Gustare rece

Spălăm, curățăm și feliem legumele după preferință. Așezăm carnea, cașcavalul, măslinele și legumele pe platouri, formând decoruri. Servim cu chifle (și eventual sosuri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.11.2018, 23:13
la 19.11.2018, 23:15
la 19.11.2018, 23:31
la 20.11.2018, 00:04
Mimi
la 20.11.2018, 00:04
Vasile

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking