Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Postat de Mihaela11_jo in Prajituri
4 Dec 2010 | 5296 vizualizari

In tarile arabe oregano verde se gaseste pe piata aproape tot timpul anului; astfel este folosit la numeroase mancaruri si prajituri gen saratele, pogacele, croissants,placinte,foetaj. Proaspat, oregano este extraordinar de aromat si putin iute.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 05.12.2010, 09:41
ce bine arata !
la 05.12.2010, 09:58
Oregano proaspat n-am avut dar ce ai facut tu aici arata nemaipomenit de bine...Iau si eu cateva si las 5 furcute
Unde sunt pozele cu langosii ???
la 06.12.2010, 07:57
la 06.12.2010, 10:56
la 06.12.2010, 19:13
la 06.12.2010, 19:18
ce dragute sunt!!!
la 07.12.2010, 15:14
Multumesc Ina
la 10.12.2010, 19:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking