Porc cu taitei lati si cascaval afumat

Postat de mihaelar63 in Paste
25 Sep 2018 | 2565 vizualizari
Porc cu taitei lati si cascaval afumat

 Reteta aceasta cu taitei de casa [ laste] s-a conturat din necesitate si din ,,mers''. Adica am folosit ce am gasit prin bucatarie si frigider. Pot sa spun ca rezultatul a fost savuros, bineinteles ca orice mancare facuta fara dichis, dar cu mare pofta !!!

Ingrediente

  • 400 gr pulpa porc
  • 150 gr sunca
  • 100 gr cascaval afumat
  • 300 gr taitei lati de casa
  • 2 linguri ulei + 2 linguri unt
  • 3 ciuperci brune
  • 1 praz
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura condimente uscate maruntite[cimbru , oregano, salvie ]
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • sare

Mod de preparare

  1. Sunculita se taie cuburi marunte.
  2. Carnea de porc se portioneaza cuburi mai mari sau taiati julien, dupa preferinta.
  3. Spalati si taiati prazul marunt.
  4. Sotati prazul usor impreuna cu cubuletele de sunca.
  5. Adaugati carnea de porc, ciupercile feliate, sare, boia si condimente.
  6. Turnati o cana cu apa si fierbeti inabusit 15-20 minute pana cand carnea este patrunsa.
  7. In acelasi vas adaugati inca o cana de apa si puneti peste carne taiteii la fiert.
  8. Prin aceasta operatiune faceti economie de timp si se va forma un sos suficient de onctuos. 
  9. Serviti preparatul cald decorat cu rondele de ardei iute si fasii de cascaval afumat.

                  Sa aveti pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu taitei lati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu sos alb

Postat de botcrina

Paste cu sos alb

Punem pieptul de pui bine spălat la fiert cu puţină sare. În acelaşi timp fierbem separat ouăle tari. Fierbem pastele aldente, le scurgem de apă şi le trecem pe sub un  jet de...

Citeste continuarea

Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii

Postat de gurita_ta2005

Orecchiette proaspete cu carne si sos de rosii

Carnea se taie in bucati mai mici, se pune la prajit in ulei de masline. Se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert, se condimenteaza dupa gust. Cand carnea e aproape gata, se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2018, 13:21
la 25.09.2018, 13:36
uaua gostoasa mancarea asta. Mi se face pofta.
la 25.09.2018, 13:52
porcu a avut taitei lati ? ...
la 25.09.2018, 13:52
Gustoasă și sățioasă mâncărica ta!
la 25.09.2018, 15:31
Cleme

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking