Prajitura albinita
Postat de gaby_d in Prajituri 19 Noi 2009 | 17763 vizualizari
O reteta inspirata de pe doua bloguri ce apartin doamnelor Laura Laurentiu SI Amaliei
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 19.11.2009, 09:01
Mmm, ce bine suna reteta!!! Cred ca e tare buna dupa ce se inmoaie!!
la 19.11.2009, 09:55
este ,Oana.e buna tare!
la 19.11.2009, 10:25
neaparat o trec pe lista de retete care trebuiesc facute
la 19.11.2009, 12:58
in general prajiturile cu astfel de foi se taie cam a doua zi....ca sa se inmoaie de la crema...dar cred ca in final a fost foarte buna asa cum ai zis si tu..arata bine
la 19.11.2009, 15:15
Luminita,Liana, multumesc.
da,chiar este buna.si merge bine tare cu glazura de ciocolata,combinata cu gemul acrisor si crema e..yuuuumyyy.o s-o mai fac.am capatat experienta
la 19.11.2009, 16:18
e prajitura super faina..mie una imi place mult
la 02.02.2010, 00:03
arata foarte bine!am facut si eu una asemanatoare dar am lasat-o cam 2 zile sa se inmoaie si rezultatul a fost pe masura
la 02.02.2010, 08:56
da Bitza,cu cat sta mai mult e mai buna si mai frageda
la 02.02.2010, 09:11
buna metoda cu intinsul foilor direct pe fundul tavii fierbinti . si eu fac la fel....
COMENTEAZA