Prajitura "Amandina"

Postat de miha in Dulciuri
29 Apr 2009 | 34806 vizualizari

Blatul de la prajitura asta il folosesc la orice fel de crema sau combinatie de crema.Este foarte pufos si iese negresit.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 29.04.2009, 23:27
n-am cuvinte, miha...
la 30.04.2009, 11:10
Multumesc Irina!
la 24.10.2009, 16:07
sirop nu are aceasta amandina????????
la 24.10.2009, 21:16
nu va sfatuiesc sa faceti aceasta prajitura
blatul e varza
la 24.10.2009, 22:52
Nicoleta, se insiropeaza. Multumesc de atentionare.
la 24.10.2009, 23:42
Mister Jon, e normal sa fie varza daca in loc de zahar oi fi pus sare si-n loc de ulei ai turnat otet. Daca erai mai civilizat in comentariu, te-nvatam noi cum s-o dregi. Asa, nu iti pot spune decit ca ai trei mari probleme: esti nepriceput in bucatarie, esti necioplit in limbaj si iti lipsesc semnele de punctuatie de pe tastatura (sau nu stii sa scrii romaneste, ma rog).
la 25.10.2009, 08:22
tare comentariul lui Catalin...
Miha, sarut-mana pt amandina . Cu reteta asta chiar o s-o imbunez pe soacra-mea.
la 29.09.2010, 17:16
Arata foarte bine Miha
la 29.09.2010, 17:54
Multumesc Laura!
la 05.02.2011, 00:36
La Favo...senzatie!!!
la 04.03.2011, 16:57
la 19.01.2012, 21:24
Miha, ai putea sa-mi dai dimensiunea tavii, pls
la 19.01.2012, 22:19
25/35 cm Mirela.
la 20.01.2012, 06:58
Mersi Miha, pup

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking