Prajitura "Amandina"
Postat de miha in Dulciuri 29 Apr 2009 | 34806 vizualizari
Blatul de la prajitura asta il folosesc la orice fel de crema sau combinatie de crema.Este foarte pufos si iese negresit.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 29.04.2009, 23:27
n-am cuvinte, miha...
la 30.04.2009, 11:10
Multumesc Irina!
la 24.10.2009, 16:07
sirop nu are aceasta amandina????????
la 24.10.2009, 21:16
nu va sfatuiesc sa faceti aceasta prajitura
blatul e varza
la 24.10.2009, 22:52
Nicoleta, se insiropeaza. Multumesc de atentionare.
la 24.10.2009, 23:42
Mister Jon, e normal sa fie varza daca in loc de zahar oi fi pus sare si-n loc de ulei ai turnat otet. Daca erai mai civilizat in comentariu, te-nvatam noi cum s-o dregi. Asa, nu iti pot spune decit ca ai trei mari probleme: esti nepriceput in bucatarie, esti necioplit in limbaj si iti lipsesc semnele de punctuatie de pe tastatura (sau nu stii sa scrii romaneste, ma rog).
la 25.10.2009, 08:22
tare comentariul lui Catalin...
Miha, sarut-mana pt amandina . Cu reteta asta chiar o s-o imbunez pe soacra-mea.
la 29.09.2010, 17:16
Arata foarte bine Miha
la 29.09.2010, 17:54
Multumesc Laura!
la 05.02.2011, 00:36
La Favo...senzatie!!!
la 19.01.2012, 21:24
Miha, ai putea sa-mi dai dimensiunea tavii, pls
la 19.01.2012, 22:19
25/35 cm Mirela.
la 20.01.2012, 06:58
Mersi Miha, pup
COMENTEAZA