Prajitura Carpati

Postat de Pungasa_Rogue in Prajituri
4 Ian 2017 | 7097 vizualizari

Bunatati pentru colindatori Prajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi este dificil de taiat, rezultatul este unul foarte frumos. Este facuta din foi coapte pe dosul tavii umplute cu crema de zahar caramelizat si nuca, acoperita cu glazura de ciocolata si ornata cu nuca macinata sau cu nuca de cocos, dupa preferinta. Sfatul meu este sa umpleti foile imediat ce le-ati facut deoarece daca le lasati pentru a doua zi veti constata ca se rup.

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 05.01.2017, 02:14
Mulțumesc, Mihaela!
la 05.01.2017, 18:40
Ce-mi place prajitura asta! Prezentarea de revista!
la 05.01.2017, 20:28
Mulțumesc, Ksenya!
la 07.01.2017, 12:09
Imi aduc aminte de tinerete,sunt delicioase!
la 07.01.2017, 20:24
Mulțumesc, Dantes!
la 09.01.2017, 17:59
perfecta si buna!
la 09.01.2017, 20:01
Mulțumesc, Daniela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking