la 19.05.2010, 10:58 am si eu o reteta de chinezoaica nu stiu dak e chiar asa dar pot sa zic k d minunata...asa k dak se poate si mie o bucatica iti multumesc
la 19.05.2010, 11:34 Bine ai venit Silvia.
la 19.05.2010, 11:37 Rocsi, eu am reteta dintr-un caiet vechi cu retete, de pe cand eram la mama fata. E o reteta adaptata, acolo era mai mult zahar si mai multa faina. Aproape juma de kil de zahar pentru o prajitura mi se pare enorm de mult, asa ca am mai retezat din cantitate.
la 19.05.2010, 12:29 ce frumos arata praji asta! miha dar de ce se numeste asa oare? fiindca e micuta?atunci eu vreau gemene!
la 19.05.2010, 12:47 Mariana, nu stiu de ce ii zice asa...poate pt ca are fatza galbena?
la 19.05.2010, 14:04 si eu reteta tot din caietele mamei vechi dar imi amintesc ca ne facea si mancam fara oprire
la 19.05.2010, 21:40 Cinci furculite cu felicitariMiha dimineata sunt la tine la cafea,dai si o praji
la 19.05.2010, 22:18 Prajitura este delicioasa ! Va spune o cunoscatoare , am preparat-o,si mancat-o, de multe ori.. S-ar putea sa vi se para mai dificil de realizat, dar nu este