Prajitura cu caise si bezea

Postat de miremirc in Prajituri
6 Iul 2011 | 24483 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 06.07.2011, 21:59
AlexandraO : dupa ce am pus bezeaua peste prajitura coapta, mai lasam tava in cuptorul incins cam 5 minute(pana se intareste putin bezeaua); usa cuptorului e inchisa si nu se arde prajitura ; daca ti-e frica ca se va arde prajitura nu o lasi sa se coaca decat pe treisfert si apoi pui bezeaua ; incearc-o si vei vedea ca e foarte simpla ....
la 07.07.2011, 17:20
la 14.04.2012, 21:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking