Postat de Oana in Prajituri 28 Mai 2009 | 42734 vizualizari
Sa profitam din plin de sezonul capsunilor, cele de gradina, aromate si parfumate. Eu cumpar un kilogram pe zi :D , jumatate il mananc la chiuveta, in timp ce spal capsunile :)
la 06.06.2010, 14:31 Pana acum am facut cu visine,dar vad ca arata bine si cu capsuni!
O sa fac si eu cat mai sunt capsuni la piata!
la 06.06.2010, 15:29 Da, fetelor, merge cu orice fruct ! aceeasi reteta eu fac cu visine, caise, zmeura si capsuni, cred ca e super si cu afine
la 12.06.2010, 15:18 Foarte bine arata
la 12.06.2010, 20:27 Ce bine ti-a iesit...mie nu-mi iese cum trebuie de loc o singura data mi-a iesit superba si ...atat!de atunci,nu-mi mai reuseste.oricum,super buna prajiturica,felicitari 5 furcu mari
la 15.06.2010, 21:36 Ramo, secretul este sa amesteci foarte, foarte incet albusurile in crema de galbenusuri, cu lingura, de jos in sus, asta-i tot! sper sa-ti iasa data viitoare Am facut si eu pana acum de cateva ori cu capsuni, tare buna e
la 16.10.2010, 23:43 Am facut si eu aceasta prajitura azi si nu mi-ai iesit prea bine!la inceput crescuse si apoi s-a lasat si s-a facut de grosimea unu-i deget!si parca nu e destul de dulce...