Prajitura cu crema de vanilie si bezea

Postat de sandytza in Prajituri
5 Oct 2009 | 11696 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 08.10.2009, 14:43
ceao sanda ai si vreo reteta de dulceata de gogonele
la 08.10.2009, 15:02
Carmen nu am facut niciodata dulceata de gogonele
la 08.10.2009, 19:58
pssssst... nu te supara... cand faci albusurile pe foc le bati si inainte??? sau le bati direct numai in bain-marine?? si daca le tai cu un cutit merge??? n-am gasit forma ca a ta
la 08.10.2009, 21:55
Ionix bat inatai albusurile pana devin cat de cat teapene apoi le batpe abur. Pe abur se bat pana se incheaga un pic . Ai sa vezi cum se schimba si o sa se faca dure dure. Cand le tai cu cutitul perfect sa sti chiardaca tai bucati mici. Cat despre forma poti sa iti faci dintr-o conserva de tabla cat de cat tare
la 09.10.2009, 13:09
ah, ar fi si asta o idee... si daca decupez este greu de decupat??? adica risc sa rup prajiturica sau ceva??? de abia astept s-o fac, mi se pare greut un pic la faza cu bezeaua... sper sa-mi iasa
ah, si eu ma gandeam sa presar capucinno deasupra??? crezi ca merge?
trebuie lasata la rece mai mult inainte de a o manca ? sa stiu dac-o fac de azi sau maine
la 09.10.2009, 22:13
Ionix eu am taiat-o imediat dupa ce am terminat-o . Sfatul meu e sa o tai dupa ce o lasi un pic la rece. Adica sa apuce sa se intareasca untul . De preferat e sa se manance dupa o zi pentru ca tot siropul ce lasa bezeaua intra prin crema in blat si se insiropeaza . Daca o mancati imediat nu se intampla nimic . Eu am facut l arepezeala si in 2 ore s-a mancat si succes a avut 100 % . De decupat se decupeaza foarte simplu. Doar apesi cercul si se taie usor. Chestia e ca o sa ai parti ale prajiturii care raman dupa decupare si nu se pot pune pe un platou dar de mancat se pot manca . Sper sa te fi lamurit .
la 10.10.2009, 01:12
Apropo Ionix dupa ce o faci poate ne aretisi noua
la 10.10.2009, 17:14
salut... sarut-mana mult pt indicatii... pai, astept sa "asamblez prajitura"... blatul mi-a crescut foarte mult, nu stiu de ce dar arata foarte bine.... acum o sa ma duc sa pregatesc sa fac bezeaua... mi-e un pic frica sa n-o stric acum la final o sa postez poze... sarut-mana mult, esti o dulcica...
ah, si n-am facut rost de forma rotunda asa ca o sa le fac patratele... n-o sa fie asa momoase ca ale tale
mersi mult
la 15.10.2009, 18:27
heyyy, ce mai faci? am postat, in sfarsit, pozele si cu reteta ta http://www.bucataras.ro/retete/2171/prajitura_cu_crema_de_vanilie_si_bezea.html
la 17.10.2009, 22:46
Am vazut Ionix . Foarte bine arata felicitari
la 06.03.2011, 08:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking