Prăjitura cu dovleac și mălai

Postat de Julie in Prajituri
28 Ian 2011 | 9700 vizualizari

O rețetă de prăjitură specifică bucătăriei din sudul Franței, care conform Laurei Calder se mai numește și" milla" pentru ca are in compoziție mălai. O prajitură galbenă, pufoasă, gustoasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 28.01.2011, 09:27
la 28.01.2011, 09:43
la 28.01.2011, 10:07
super
la 28.01.2011, 10:43
Ce frumoasa
la 28.01.2011, 10:53
la 28.01.2011, 11:58
interesanta
la 28.01.2011, 14:41
la 28.01.2011, 22:26
la 30.01.2011, 00:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking