la 10.02.2010, 22:12 si eu o fac pe asta dar cu alta umplutura.. foile sunt de exceptie... n-am mancat pana acum crema de gris... o pun la favorite si-o sa-ncerc
la 10.02.2010, 22:26 Este o prajitura extraordinara, am incercat-o si eu, doar ca eu nu am pus gris la crema si in general pun 2 straturi de gem. trebuie sa vad cum este si cu gris
la 10.02.2010, 23:13 ce bine arata! o pun si eu la favo , m-ai facut curioasa.Se executa pisicuto .
la 11.02.2010, 08:51 nici eu nu ma mancat cu crema de gris, ci doar praji facuta de Liana cu gem...dar am sa incerc si asa...
la 11.02.2010, 09:32 Ma bucur ca va place cum arata, sper ca si la gust (cele care incearca reteta )
la 11.02.2010, 10:11 ce este cu miere place la mine mult!
la 11.02.2010, 16:44
la 11.02.2010, 22:41 astazi am facut si eu;am folosit 2 straturi de gem diferit :un gem de gutui (rosu-galbui) si altul de prune (inchis )si crema fara gris ,pt. ca vreau sa reziste mai mult timp; alta data am facut si cu gris ,e f. buna;
la 12.02.2010, 15:40 Vin si eu Teoooooo! Este o prajitura deosebita, care-mi place fosrte mult, dar intercalata crema cu gem.