Prajitura cu fulgi din cereale
Postat de Lia1 in Prajituri 8 Feb 2014 | 9437 vizualizari
Clasic, rapid, ieftin si bun.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 09.02.2014, 07:48
Ce bunatate ne-ai adus!!
la 09.02.2014, 09:19
wow! suuuper!
la 09.02.2014, 09:58
foarte bine arata
la 09.02.2014, 10:40
ma bucur pentru aprecieri
multumesc tuturor!
Ela, am retinut ca o aveai si tu in caiet ... stiu ca facusei pauza de la dulciuri. eu astept sa treaca iarna cand am instinctul sa acumulez calorii ca sa nu-mi fie frig chipurile
la 09.02.2014, 13:40
Arata super si cred ca e tare buna, dar daca s-ar putea inlocui mierea cu altceva...
la 09.02.2014, 16:42
Corina, cred ca se poate inlocui cu sirop de zahar adus la consistenta mierii daca sunteti alegici la asa ceva.
Si sa stii ca reteta originala a fost tradusa de catre bunica unui prieten dintr-o revista germana ... dar in urma cu multi ani
la 09.02.2014, 20:16
Lia scumpa, incerc sa evit incalzirea mierii, am citit ca la peste 40 de grade devine toxica. Pup
la 10.02.2014, 10:24
Aaaa ... controversa aceea ...
eu inca nu sunt lamurita
ce bine ca mi-ai adus aminte! o sa-l intreb pe Radu Popovici pt ca este chimist si am incredere in parerea lui
la 11.02.2014, 15:24
Corinuta, l-am intrebat pe Radu Popovici care este chimist si mi-a confirmat ceea ce credeam, cum ca mierea prelucrata termic peste 40 grd isi pierde o mica parte din nutrienti sau puterea de conservare dar in nici un caz nu devine toxica
la 11.02.2014, 15:36
Asa o fi Lia, cine mai stie, ca zilele astea intalnesti tot felul de pareri despre una despre alta, unii zic de bine, altii de rau, de se zapaceste lumea!
la 16.03.2014, 20:57
arata tare bineeee
la 21.06.2021, 15:25
COMENTEAZA