Prajitura cu mac

Postat de DeliciiSanatoase in Prajituri
2 Mar 2014 | 5523 vizualizari

Dupa reteta tortului de ciocolata si caramel, care este tare satioasa, am zis sa va dau si o reteta mai usoara, mai putin calorica. Aceasta prajitura este foarte aromata si un pic racoritoare. Plus ca este o idee de a folosi pulpa de migdale dupa ce ati facut lapte.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 02.03.2014, 11:53
la 02.03.2014, 11:54
la 02.03.2014, 12:20
Ce faina
la 02.03.2014, 12:35
ce bine arata
la 02.03.2014, 13:10
la 02.03.2014, 13:21
la 02.03.2014, 14:31
la 02.03.2014, 16:06
imi plac mult dulciurile raw, te rog sa-mi spui ce fel de migdale pot folosi in schimbul pastei de migdale ramase de la obtinerea laptelui ? multumesc
la 02.03.2014, 18:55
la 02.03.2014, 22:43
arata super!!
la 03.03.2014, 11:23
la 03.03.2014, 22:04
Ma bucur ca este asa de apreciata reteta.

Ela, poti sa folosesti orice migdale, important este sa fie crude. Poti sa le macini in rasnita de cafea ca sa iasa blatul fin.
la 04.03.2014, 10:06
multumesc
la 13.03.2016, 20:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking