Prajitura cu morcov (de post)
Postat de rhapsody in Prajituri 23 Noi 2012 | 14735 vizualizari
E prajitura perfecta pentru zilele de post in care aveti musafiri. Garantat nu isi vor da seama ca nu contine ingrediente de origine animala :P In plus imbina grozav aromele si arata destul de decent.
P.S. Am imprumutat aspectul de la Boema Gabitzei si crema de la Ruxy. Multumesc fetelor! >:D< :-*
Inapoi la reteta
|
Comentarii (38)
la 23.11.2012, 21:38
mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?
la 24.11.2012, 00:05
interesant
la 24.11.2012, 06:35
foarte interesanta reteta!
la 24.11.2012, 11:41
Multumesc dragelor!
@ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura
la 24.11.2012, 20:23
Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.
la 26.11.2012, 09:13
interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??
la 26.11.2012, 09:38
Multumesc Criss!
Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie
COMENTEAZA