Prajitura cu morcov (de post)

Postat de rhapsody in Prajituri
23 Noi 2012 | 14735 vizualizari

E prajitura perfecta pentru zilele de post in care aveti musafiri. Garantat nu isi vor da seama ca nu contine ingrediente de origine animala :P In plus imbina grozav aromele si arata destul de decent. P.S. Am imprumutat aspectul de la Boema Gabitzei si crema de la Ruxy. Multumesc fetelor! >:D< :-*

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 23.11.2012, 21:38
mi se pare asa de interesanta...! abia astept sa o incerc!dar,ciocolata e de post?
la 23.11.2012, 23:38
la 24.11.2012, 00:05
interesant
la 24.11.2012, 06:35
foarte interesanta reteta!
la 24.11.2012, 11:41
Multumesc dragelor!

@ Teo- ciocolata cu procent mare de cacao (55%, 75 %, 85 %) este de post. Citeste totusi ingredientele de pe ambalaj ca sa fii sigura
la 24.11.2012, 20:23
Waaaw, la cat de bine arata n-ai zice ca e de post.
la 26.11.2012, 09:13
interesanta reteta, de ce e nevoie sa congelezi banana??
la 26.11.2012, 09:38
Multumesc Criss!
Diana nu e musai sa o congelezi, dar asa se oxideaza mai greu Am facut ieri crema cu banane proaspete si a iesit foarte bine. In schimb la crema proaspata am adaugat muuulta zeama de lamaie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking