Prajitura cu mousse de nuca si caramel
Postat de miha in Prajituri 25 Feb 2012 | 8693 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (58)
la 28.02.2012, 08:59
excelenta
la 01.03.2012, 00:34
am ratat-o dar pentru mine faci alta
la 01.03.2012, 00:35
cred ca a fost in ziua in care nu mi-a mers netul
la 01.03.2012, 09:29
Ela, cand o vrei?
la 01.03.2012, 09:30
Multumesc tuturor de aprecieri!
la 12.03.2012, 20:37
ce mult imi place nuca,dar mai mult imi place carmelul care curge pe bucata de prajiturica
la 12.03.2012, 21:08
la 14.05.2012, 16:00
am gelatina pulbere, nu foi si vreau sa o fac chiar acum, cat ar trebui sa pun? multumesc, Raluca
la 14.05.2012, 16:04
Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ???
sigur vei avea nevoie de ajutoare la mancat
la 14.05.2012, 16:06
3 foi de gelatina sunt echivalentul a 5 gr gelatina praf
la 14.05.2012, 19:58
multumesc Dia
la 14.05.2012, 20:00
diaconta
14.05.2012, 16:04
Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ???
)))))))))))))))))))
COMENTEAZA