Ada, nu cred ca mai este, dar ne descurcam noi cumva.
la 13.01.2011, 09:30 Corina Irina Medi ( na s-un ) Slow.. Iulia
la 13.01.2011, 09:32 Mirela, trebuie sa fie smantana normala (fermentata) de cel putin 20% grasime. Eu de obicei iau de 25.
la 13.01.2011, 21:29 multumesc miha
la 15.01.2011, 19:03 mmmm, tu iei smantana cu 25% grasime iti convine,,,,dar eu daca iau cu 12% iese tot asa de buna ? E super !
la 16.01.2011, 17:26 Bunica, cred ca da. Cea de 12% e mai acra ( dar nu intotdeauna), eventual pus zahar un picut mai mult.
Mai am o prajitura in genul asteia, cu nuca si in blat si acolo chiar nu conteaza ce fel de smantana trebuie. Si e buna de te lingi pe degete.
De asta inclin sa cred ca si asta va fi buna.