Prajitura cu nuca si miere

Postat de miha in Prajituri
12 Ian 2011 | 13269 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (51)

la 13.01.2011, 09:29
Buna dimineata!

Multumesc fetelor de aprecieri!

Ada, nu cred ca mai este, dar ne descurcam noi cumva.
la 13.01.2011, 09:30
Corina Irina Medi ( na s-un ) Slow.. Iulia
la 13.01.2011, 09:32
Mirela, trebuie sa fie smantana normala (fermentata) de cel putin 20% grasime. Eu de obicei iau de 25.
la 13.01.2011, 21:29
multumesc miha
la 15.01.2011, 19:03
mmmm, tu iei smantana cu 25% grasime iti convine,,,,dar eu daca iau cu 12% iese tot asa de buna ? E super !
la 16.01.2011, 17:26
Bunica, cred ca da. Cea de 12% e mai acra ( dar nu intotdeauna), eventual pus zahar un picut mai mult.
Mai am o prajitura in genul asteia, cu nuca si in blat si acolo chiar nu conteaza ce fel de smantana trebuie. Si e buna de te lingi pe degete.
De asta inclin sa cred ca si asta va fi buna.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking