Prajitura cu visine si crema de lapte si mascarpone
Postat de diaconta in Prajituri 15 Apr 2016 | 5205 vizualizari
Imi plac foarte mult prăjiturile cu fructe şi cremă delicată,cu blat pufos şi foarte bine însiropat.
Aşa a fost şi această prăjitură,deloc sofisticată,dar atât de gustoasă şi ispititoare încât nu a rezistat prea mult timp în frigider.
Ca să mă credeţi pe cuvânt,am să vă spun că pentru cremă am folosit o combinaţie de lapte condensat,mascarpone,frişcă şi miere iar în jeleul de vişine am pus şi lamâie.Cum am însiropat blatul cu un sirop acrişor de lamâie,prăjitura a fost deosebit de răcoroasă.
Eu nu am vrut să folosesc prea multă gelatina (nu am o problema cu ea,dar nu vroiam o cremă gumoasă) de aceea crema nu este prea fermă,dacă credeţi de cuviinţă puteţi să folosiţi mai multă gelatină.
Inapoi la reteta
|