Prajitura de capsuni

Postat de sandytza in Prajituri
14 Apr 2010 | 6985 vizualizari

O prajitura racoroasa care se topeste in gura.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 15.04.2010, 12:21
Miha de obicei folosesc smantana lichida si adaug eu zahar dar aici am folosit frisca lichida vegetala.
la 15.04.2010, 12:44
Si pe aia naturala cum o faci sa stea teapana? Cum o faci motz? Eu n-am reusit...
la 15.04.2010, 22:55
In primul rand iti spun ca imi place poza ta Miha . Aia naturala o bat cu mixerul pana e un pic cremoasa apoi adaug zaharul si o mai bat pana se face teapana. Dar eu vb de astea din Spania care toate sunt la fel daca le bati ai frisca .
la 13.09.2011, 13:21
yammy ce bn arata
la 10.04.2019, 06:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking