Prajitura de post, cu mere
Postat de Ina in Dulciuri 2 Dec 2016 | 25911 vizualizari
Mi-a placut foarte mult prajitura Mihaelei ( miki_a) si azi am decis sa o incerc, doar ca am folosit mere conservate la borcan.
A iesit o prajitura de-o pufosenie si fragezime maxima :X
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 02.12.2016, 21:22
Delicioasa
la 02.12.2016, 21:24
Super, super grozava! As manca cateva bucati bune!
la 02.12.2016, 23:52
Ce faina este!
la 04.12.2016, 10:27
O am și eu pe lista!
la 05.12.2016, 17:34
o bunatate de prajitura!
la 08.12.2016, 20:51
O, daaaa Minunata!
la 10.12.2016, 23:37
vaaai cum am scapat-o,asa-mi trebuie daca lipsesc
la 02.12.2019, 17:05
Se poate pune praf de copt in loc de bicarbonat?
la 02.12.2019, 21:54
In principiu se poate dar va trebui sa renunti si la zeama de lamaie. Praful de copt are deja inclusa partea acida.
Fiind un aluat care se intinde in foi, eu prefer bicarbonatul. Praful de copt il pun doar in aluaturi care curg.
Mult succes!
COMENTEAZA