Prajitura de post, cu mere

Postat de Ina in Dulciuri
2 Dec 2016 | 25911 vizualizari

Mi-a placut foarte mult prajitura Mihaelei ( miki_a) si azi am decis sa o incerc, doar ca am folosit mere conservate la borcan. A iesit o prajitura de-o pufosenie si fragezime maxima :X 

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 02.12.2016, 21:22
Delicioasa
la 02.12.2016, 21:24
Super, super grozava! As manca cateva bucati bune!
la 02.12.2016, 23:52
Ce faina este!
la 04.12.2016, 10:27
O am și eu pe lista!
la 05.12.2016, 16:02
la 05.12.2016, 17:34
o bunatate de prajitura!
la 08.12.2016, 20:51
O, daaaa Minunata!
la 10.12.2016, 23:37
vaaai cum am scapat-o,asa-mi trebuie daca lipsesc
la 02.12.2019, 17:05
Se poate pune praf de copt in loc de bicarbonat?
la 02.12.2019, 21:54
In principiu se poate dar va trebui sa renunti si la zeama de lamaie. Praful de copt are deja inclusa partea acida.
Fiind un aluat care se intinde in foi, eu prefer bicarbonatul. Praful de copt il pun doar in aluaturi care curg.
Mult succes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking