Prajitura Deliciu cu visine si bezea

Postat de leoflori in Prajituri
9 Iul 2009 | 8014 vizualizari

Reteta pt. regimul Montignac dar bineinteles poate fi usor transformata in reteta obisnuita.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 09.07.2009, 10:47
Arata suuuuper!!!!! O trec la favorite
la 09.07.2009, 13:32
te pup, oana! daca nu esti la regim, sa folosesti zahar la bezea. cu fructoza nu iese o bezea tzapana.
la 09.07.2009, 16:28
Mi se pare sau am vazut si niste ciocolata pe acolo? Super!
la 09.07.2009, 17:45
pai se putea sa nu pun ciucalata? regim-neregim, dar putina cioco trebuie! te pup miha!
la 11.07.2009, 23:39
Cum am vazut poza, am stiut de la cine e reteta!
Pupa-l pe Montignac din partea mea, e tare misto regimul lui. Bisous.
la 12.07.2009, 11:48
dany, iti transmite salutari nea Monti! asa regim tot sa tii!
la 07.06.2010, 23:09
Arata excelent prajitura asta. Vreau si eu sa o incerc dar am cateva intrebari Am inteles ca zaharul poate inlocui fructoza, se poate inlocui si faina de soia cu faina obisnuita si daca da, ma intereseaza si la zahar si la faina, daca isi pastreaza cantitatile sau daca acestea se schimba inlocuind materia prima. Si ma mai intereseaza si temperatura la care se coace Am si eu o prblema cu temperatura (pt cuptor electric)
la 04.06.2021, 22:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking