Prajitura Dobra
Postat de amayrya in Prajituri 8 Mai 2013 | 28730 vizualizari
O prajitura super buna. La mine in familie este o traditie sa facem aceasta prajitura de sarbatori. Tin sa precizez NU SE INSIROPEAZA ABSOLUT NIMIC, NICI MACAR BLATURILE DE CACAO.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 13.10.2013, 22:47
Arata foarte bine si sunt sigura ca este delicioasa,dar nu stiu ce inseamna un pahar zahar .....te rog spune cate grame de zahar,la fel si la cantitatea de apa .
Multumesc !
la 13.10.2013, 22:52
Minunata!
la 13.10.2013, 23:07
Nico, cu o cana standard de 240 ml poti cantari 200 g zahar.
Paharul nu cred sa aiba mai mult de 150 ml...
la 14.10.2013, 08:23
la 15.10.2013, 00:17
Nico, paharul nu are mai mult de 150 ml. Cu acelasi pahar se masoara si apa si cantitatea de zahar.
la 20.01.2015, 08:50
o fac si eu cu urmatoarele diferente, foile sunt albe, blatul cu cacao, ung foile cu gem de caise, foaie, crema, blat insiropat usor, crema si ultima foiae unsa cu gem si asezata cu gemul peste crema, data la frigider pana a doua zi si pudrata cu zahar sau grilaj din ciocolata
COMENTEAZA