Prajitura Dobra

Postat de amayrya in Prajituri
8 Mai 2013 | 28730 vizualizari

O prajitura super buna. La mine in familie este o traditie sa facem aceasta prajitura de sarbatori. Tin sa precizez NU SE INSIROPEAZA ABSOLUT NIMIC, NICI MACAR BLATURILE DE CACAO.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 13.10.2013, 22:47
Arata foarte bine si sunt sigura ca este delicioasa,dar nu stiu ce inseamna un pahar zahar .....te rog spune cate grame de zahar,la fel si la cantitatea de apa .

Multumesc !
la 13.10.2013, 22:52
Minunata!
la 13.10.2013, 23:07
Nico, cu o cana standard de 240 ml poti cantari 200 g zahar.

Paharul nu cred sa aiba mai mult de 150 ml...
la 14.10.2013, 08:23
la 15.10.2013, 00:17
Nico, paharul nu are mai mult de 150 ml. Cu acelasi pahar se masoara si apa si cantitatea de zahar.
la 20.01.2015, 08:50
o fac si eu cu urmatoarele diferente, foile sunt albe, blatul cu cacao, ung foile cu gem de caise, foaie, crema, blat insiropat usor, crema si ultima foiae unsa cu gem si asezata cu gemul peste crema, data la frigider pana a doua zi si pudrata cu zahar sau grilaj din ciocolata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking