Prăjitura Katy transformata

Postat de diaconta in Prajituri
10 Mar 2013 | 21149 vizualizari

O prăjitura tare bună pe care n-o făcusem de multă vreme,aşa că am refăcut-o puţin modificată.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 17.04.2013, 17:24
Deliciu de Paste. tava de cit? Alt gem merge?
la 17.04.2013, 17:25
Cite am de Paste. Greu de ales.
la 17.04.2013, 17:29
Silvia,nu mai stiu de cat era tava,cred ca un 32x25 cm ar fi suficient.Depinde cat de subtiri poti sa intinzi foile.
Cu atatea tentatii cam greu poti sa te hotarasti
la 17.04.2013, 17:51
Trebuie subtiri? cam cit de subtiri?
la 17.04.2013, 17:56
asa este
la 17.04.2013, 18:43
Silvia,avand in vedere ca ele mai cresc,cred ca undeva la 0,5 cm poate sa aiba foaia.Dar poti sa le lasi si mai groase,oricum sunt sfaramacioase.
la 18.04.2013, 11:05
si alt gem? se intind bine sau ma chinui cu ele?
la 18.04.2013, 12:04
Silvia,poti sa pui orice gem iti este pe plac.
Aluatul este unul sfaramicios,deci se intind foarte bine,doar sa ai grija sa nu se rupa la intins,dar chiar si atunci nu e un dezastru daca mai ramane si cate-o "gaurica" in foaie.
la 03.02.2014, 23:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking