Prăjitura Katy transformata
Postat de diaconta in Prajituri 10 Mar 2013 | 21149 vizualizari
O prăjitura tare bună pe care n-o făcusem de multă vreme,aşa că am refăcut-o puţin modificată.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 17.04.2013, 17:24
Deliciu de Paste. tava de cit? Alt gem merge?
la 17.04.2013, 17:25
Cite am de Paste. Greu de ales.
la 17.04.2013, 17:29
Silvia,nu mai stiu de cat era tava,cred ca un 32x25 cm ar fi suficient.Depinde cat de subtiri poti sa intinzi foile.
Cu atatea tentatii cam greu poti sa te hotarasti
la 17.04.2013, 17:51
Trebuie subtiri? cam cit de subtiri?
la 17.04.2013, 17:56
asa este
la 17.04.2013, 18:43
Silvia,avand in vedere ca ele mai cresc,cred ca undeva la 0,5 cm poate sa aiba foaia.Dar poti sa le lasi si mai groase,oricum sunt sfaramacioase.
la 18.04.2013, 11:05
si alt gem? se intind bine sau ma chinui cu ele?
la 18.04.2013, 12:04
Silvia,poti sa pui orice gem iti este pe plac.
Aluatul este unul sfaramicios,deci se intind foarte bine,doar sa ai grija sa nu se rupa la intins,dar chiar si atunci nu e un dezastru daca mai ramane si cate-o "gaurica" in foaie.
COMENTEAZA