Prăjitură pe hulug

Postat de botcrina in Prajituri
15 Feb 2012 | 12571 vizualizari

Mi-am comfecţionat nişte forme pentru acest fel de prăjitură, din tulpină uscată de porumb, care la noi se numeşte ,, hulug,,. Se confecţionează uşor în casă, se curăţă bine şi astfel nu mai cheltuim bani pe forme. Eu le-am umplut cu frişcă, pentru că am avut prin frigider nişte frişcă lichidă şi astfel am scăpat mai uşor dar se pot umple şi cu altă cremă.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 15.02.2012, 21:04
soacra surorii mele facea la fel
imi place cum ti-a iesit
la 15.02.2012, 22:17
foarte gustos
la 15.02.2012, 22:22
ce idee! si arata tare bine
la 16.02.2012, 09:03
buuuune
la 16.02.2012, 12:57
multumesc
la 17.02.2012, 08:27
foarte bunnneee
la 17.02.2012, 11:33
multumesc
la 24.02.2012, 17:29
si e fara faina?poate nu vad bine eu,sant frumoase,felicitari!
la 26.02.2012, 10:30
scuze, am uitat sa scriu, dar se pune faina cat cuprine, pana obtii un aluat potrivit
la 21.02.2017, 22:46
La noi se spune tulei si eu le fac dar din aluat de cozonac si umplute cu smantana de casa un deliciu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking