Prepararea aluatului in foi

Postat de anisoara in Piine
2 Ian 2010 | 65503 vizualizari

Aceasta placinta in foi si alte copturi din acest aluat , le prepar de 20 de ani si mi-au reusit mereu. Reteta este foarte usor de preparat. Din start vreau sa spun ca gustul acestui aluat se deosebeste radical de acel aluat cumparat din magazine .NU se poate de comparat. Aluatul este foarte gustos, fraged si usor de facut. Nu se simte gustul de aluat in foi – se simte ceva crocant si gustul umpluturii in placinta. Vreau sa va mai adaug , ca acest aluat a fost preparat de sute de femei in diferite colturi ale lumii si mereu a reusit cu succes. Mai jos, voi descrie pas cu pas prepararea aluatului in foi .

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 02.01.2010, 16:41
BUN BUN
la 02.01.2010, 18:48
bravo,Anisoara!reteta am citit-o ca pe o povestioara, mi-a placut si ....aluatul.
la 03.01.2010, 09:36
Asteptati recete din acest alaut.
la 04.01.2010, 10:49
la 13.06.2010, 09:32
Super! E reteta de salvat
la 03.09.2010, 19:38
la 27.09.2013, 09:39
la 27.09.2013, 17:25

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking