Prima mea piftie

Postat de Brindusa in Aperitive / Garnituri
5 Ian 2011 | 5369 vizualizari

De multe ori in viata trebuie sa faci lucruri care nu-ti plac. Cand insa le faci pentru persoane la care tii, ele nu mai sunt chiar asa de grele. Eu, recunosc, nu suport mancarurile gelatinoase. De aceea nu am mai facut aspic pana acum. Sotul meu, insa, adora piftia. Pana acum isi ostoia pofta prin vecini (adica ii facea mama). Anul acesta, insa, m-am hotarat sa-i fac o surpriza. Aceasta e prima mea piftie.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 05.01.2011, 22:55
Prima ta piftie arata foooooaaaaarte bine!!!
la 05.01.2011, 22:57
super
la 05.01.2011, 23:47
e frumoasa
la 05.01.2011, 23:50
Felicitari inceputu e mai greu arata tare bine
la 06.01.2011, 00:16
Multumesc. Chiar a aratat simpatic Si cica a fost si buna
la 06.01.2011, 01:04
la 06.01.2011, 08:36
la 06.01.2011, 10:35
Brandusa pentru prima ta piftie
la 06.01.2011, 10:57
e un inceput pentru toate
la 06.01.2011, 11:56
Arata foarte bine
la 10.12.2011, 09:19
Daca zeama nu este limpede se foloseste un albus batut bine si turnat peste lichidul respectiv. E bine ca zeama sa nu fie clocotita cand se adauga albusul. Apoi se fierbe cateva minute si se strecoara. Va fi perfect limpede. Galbenusul fiert este foarte decorativ in aspic, ca si un morcov taiat felii. Vezi si cartea "BUCATARIE ROMANEASCA" de i.nEGREA SI F.BUSCA.
la 10.12.2011, 09:33
dinu, multumim pentru tipsuri

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking