Pétits chinois

Postat de Sylvia in Prajituri
22 Feb 2010 | 6218 vizualizari

Am ramas fermecata de acest desert cand l-am gustat prima data….poate pentru ca a fost primul desert cumparat de la un boulanger cand am ajuns in Franta, poate pentru ca era inca caldut si extraordinar de aromat si era o zi ploioasa…sau poate este intr-adevar ceva deosebit , puteti sa imi spuneti voi care este parerea voastra daca o sa faceti si gustati acest desert.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 22.02.2010, 14:18
Ai mei nu mananca stafide...
la 22.02.2010, 14:56
O combinatie care imi place.Nici ai mei nu mananca stafide,dar cred ca pot fi inlocuite cu altceva,poate caise confiate.?Salvez reteta.
la 22.02.2010, 15:46
Miha, nici eu nu mananc stafide dar eu pun si le scot dupa aia cand mananc
foarte frumos, ca de obicei... la favorite o sa-ti zic daca mi-a placut cand fac
la 22.02.2010, 17:34
E foarte bun, se face si in tava rorunda lipite unul de altul si glazurate dupa plac. Puteti inlocui stafidele cu bucatele de coaja de portocala sau cu ce preferati, mie imi plac f mult eu le folosesc des
la 22.02.2010, 18:13
Sylvia, pot sa fac aluatul la masina?? ai incercat? l-am pus si eu la favorite! ai mei mananca de toate , dulce sa fie!!
la 22.02.2010, 18:51
si eu aveam mai demult o problema cu stafidele....tot asa, le dadeam deoparte, dar am descoperit ca sunt chiar foarte bune si de atunci le mananc si goale....plus ca sunt sanatoase.... Sylvia...te rog ...spune-ne ca merge facut aluatul si la masina de paine.....ca vreau sa fac si eu neaparat. e deja la favorite reteta ta....
la 22.02.2010, 19:23
Mai si Oana nu trebuie facut cu masina ca nu trebuie framantat mult deloc. Sincer cu masina nu cred ca merge ca nu trebuie malaxat asa mult, eu am facut o data cu masina ceva aluat de brisose si am dat rateu asa mare ca nu mai fac. Aluatul asta trebuie framantat putin pana se omogenizeaza bine. Sunt f bune si la tava o sa atasez o poza si asa . merita sa le incercati o data.
la 22.02.2010, 19:43
Mai ,fetelor pt. o mana de coca ,folositi masina?eu framant 8 cozonaci odata; prea multa ''tehnologie'' strica; va trebuie si conditie fizica; imi place cum arata , mirosul de vanilie a ajuns pana in satul meu;
la 23.02.2010, 11:55
Dupa bucataria noastra romaneasca, o ador pe cea franceza, asa ca te mai astept si cu alte idei. Sanda
la 23.02.2010, 13:58
Promit sa mai postez retete de deserturi din bucataria frantuzeasca
la 23.02.2010, 16:19
offf....daca ne certati atata....nu mai facem la nicio masina de paine.... ne bagam....mainile....si speram sa iasa ceva bun bun....
la 23.02.2010, 23:08
Ahaa, am inteles! eu nu ma feresc sa framant, dar nu asa..ca Teo, la 8 cozonaci nu ma bag Oricum e la favorite si o sa fac zilele astea
la 19.08.2010, 23:25
am facut si eu astazi... au iesit super delicioase, e grozava reteta. eu probabil am facut mai mici ruladele, ca mi-au iesit vreo 30-40 de bucati. hihihi

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking