Pui crapaudine glasat dulce picant

Postat de Sylvia in Pui
2 Mar 2016 | 5488 vizualizari

 "Poulet crapaudine" , pui crapaudine este una din clasicele retete care le-am invatat la scoala de bucatari la cursul de decupat carnea de pui. Tehnica este folosita si pentru porumbei, prepelita si alte zburatoare iar  numele este dat de forma decupajului care  il face sa semene la final cu o broasca "crapaud" si este o reteta destul de raspandita datorita timpului redus de preparare si faptului ca se poate face puiul la gratar (sa va amintiti reteta la vara). Asezonarea lui este diversa cele mai cunoscute sunt reteta de pui crapaudine portughez cu condimentul piri-piri, vin sec, paprika, sau variantele picante cu arome puternice care merg perfect pentru un gratar vara. 

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 03.03.2016, 07:05
Foarte bun!
la 03.03.2016, 08:50
la 03.03.2016, 23:05
ma bucur ca va place sa testati reteta ca e foarte simpla si aspectul final chiar atrage privirile
la 04.03.2016, 08:35
oo, cat ma bucur ca ne-ai adus bunaciunea asta!
la 05.03.2016, 12:31
f bun
la 05.03.2016, 17:13
WoW !!! asa-l vreau si eu pe domnul pui
la 05.03.2016, 17:50
waw
la 06.03.2016, 17:34
Ce bunatate ai pregatit!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking