Pui cu alune

Postat de Brindusa in Pui
14 Apr 2010 | 4063 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 14.04.2010, 19:52
nu am mancat niciodata, arata apetisant
la 14.04.2010, 20:09
nici eu nu am mancat dar e interesant,felicitari
la 14.04.2010, 20:31
Bun,bun.
la 14.04.2010, 20:34
E foarte bun. Mai ales e un amestec de texturi taieteii- moi si alunele- crocante care mie imi place in mod deosebit.
la 14.04.2010, 20:41
este numai foarte bun! si eu mai mananc langa gratare carne sos de arahide (il fac eu o sa postez o data si reteta, curand) si e bun da...
la 14.04.2010, 21:16
nu prea am curaj sa folosesc alunele
la 14.04.2010, 21:41
am facut ceva asemanator ,dar cu unt de arahide facut in casa ,cam tot pe-acolo ar fi .Foarte bun
la 14.04.2010, 23:07
E extraordinar, ce-mi place! mereu imi iau de la "chinezi"
la 14.04.2010, 23:12
mihaela, curajul vine... mancand La inceput pune doar cateva alune, ca sa vezi cum e. Si daca nu-ti place, asta e! Alta data nu mai faci.
la 14.04.2010, 23:14
Ana, cu unt de arahide e putin mai diferit, pentru ca nu mai e textura crocanta data de alunele intregi. Sunt sigura ca si al tau a fost foarte bun.
la 15.04.2010, 23:20
Prezentarea este de nota 10 cu felicitari.Am mancat la o prietena si tare mi-a placut.Tot am zis ca o sa fac,dar acum vazandu-l chiar o sa fac si eu.Felicitari.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking