la 14.04.2010, 19:52 nu am mancat niciodata, arata apetisant
la 14.04.2010, 20:09 nici eu nu am mancat dar e interesant,felicitari
la 14.04.2010, 20:31 Bun,bun.
la 14.04.2010, 20:34 E foarte bun. Mai ales e un amestec de texturi taieteii- moi si alunele- crocante care mie imi place in mod deosebit.
la 14.04.2010, 20:41 este numai foarte bun! si eu mai mananc langa gratare carne sos de arahide (il fac eu o sa postez o data si reteta, curand) si e bun da...
la 14.04.2010, 21:16 nu prea am curaj sa folosesc alunele
la 14.04.2010, 21:41 am facut ceva asemanator ,dar cu unt de arahide facut in casa ,cam tot pe-acolo ar fi .Foarte bun
la 14.04.2010, 23:07 E extraordinar, ce-mi place! mereu imi iau de la "chinezi"
la 14.04.2010, 23:12 mihaela, curajul vine... mancand La inceput pune doar cateva alune, ca sa vezi cum e. Si daca nu-ti place, asta e! Alta data nu mai faci.
la 14.04.2010, 23:14 Ana, cu unt de arahide e putin mai diferit, pentru ca nu mai e textura crocanta data de alunele intregi. Sunt sigura ca si al tau a fost foarte bun.
la 15.04.2010, 23:20 Prezentarea este de nota 10 cu felicitari.Am mancat la o prietena si tare mi-a placut.Tot am zis ca o sa fac,dar acum vazandu-l chiar o sa fac si eu.Felicitari.