Postat de Sylvia in Pui 10 Apr 2010 | 13069 vizualizari
Este o reteta care o fac foare des, pe aceasta reteta se poate face si porc cu babmus si vitel cu bambus, modificam si adaptam doar timpul de fierbere la carne
la 10.04.2010, 19:45 iar ma intristez cand vad retete care contin ingrediente pe care nu le gasesc;nu-mi place sa abandonez;oricum e ceva tare interesant!
la 10.04.2010, 19:56 te-ai dat pe chinezeste
la 10.04.2010, 20:11 Super bun! pe gustul meu!
la 10.04.2010, 20:27 daca-i mancare chinezeasca, eu
la 10.04.2010, 22:09 Bun,foarte bun si usor de realizat! Ce bogata esti, ai 8 galbeni.!
la 10.04.2010, 23:41 foarte buna
la 11.04.2010, 11:49 Multumesc pentru aprecieri .
la 11.04.2010, 11:49 Bunica sunt bogata abia astept sa se deschida magazinul pana atunci adun la pusculita
la 11.04.2010, 11:51 Teo este si in Romania, bambus se gaseste la Selgros soya, pasta de ardei iute, ghimbir am vazut in toate marketurile mari, ghimbir este din cel proaspat.