Pui cu ciuperci la cuptor

Postat de Lia1 in Pui
7 Mar 2014 | 11200 vizualizari

Zilele trecute aprovizionasem cu ciuperci champignon, cu gandul sa prepar o ciulama. Desi reteta aceasta, asa cum a propus-o e-retete.ro era cu ghebe, confirm ca este un preparat bun si in varianta champignon. Pentru mine, mai toate mancarurile care au adaos de vin si sunt scazute la cuptor, imi par bune. Aveam doar piept de pui dezosat, Ioana recomanda pulpe de pui cu os sau aripi. Ar fi fost probabil si mai gustos daca aveam o carne cu os, dar si adaptarea aceasta ne-a placut, eu apreciez cel mai simplu dupa cantitatea de mancare ramasa in farfurie. N-a lasat nimeni, nimic. I-am facut o garnitura din orez basmati simplu, alb, preparat la abur. Am modificat niste cantitati, voi scrie in paranteza.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 08.03.2014, 08:08
Foarte bun
la 08.03.2014, 09:47
Frumoasa prezentare!
la 08.03.2014, 09:57
Lia m-ai convins...de asta fac si eu in meniul de maine
la 08.03.2014, 13:20
la 08.03.2014, 14:42
multumesc fetelor
bianca, sa-mi scrii impresii
babi
la 08.03.2014, 16:55
Grozav de aromat puisorul asta.
la 08.03.2014, 20:12
delicios
la 21.06.2021, 15:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking