Pui cu ciuperci shiitake

Postat de Brindusa in Pui
21 Mar 2010 | 10002 vizualizari

Ciupercile shiitake, se cultiva in estul Asiei, sunt uscate si apoi exportate in multe tari. Aceste ciuperci apar in multe mancaruri chinezesti, vietnameze, tailandeze si japoneze.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 21.03.2010, 21:00
ce grozav arata in farfurie!
la 22.03.2010, 00:12
De la Dragonul Rosu??? ce bine arata!!!
la 22.03.2010, 00:31
ce as mai manca !!! abia astept sa gasesc ciuperci shiitake
la 22.03.2010, 17:21
n-am mai mancat ciupercute din astea, in schimb am incercat mung si erau bune felicitari pentru reteta, e interesanta
la 22.03.2010, 18:36
ciupercile le-am luat de la K Life din p-ta Amzei.
la 23.03.2010, 18:38
E de incercat... interesant si arata bine.
la 23.03.2010, 21:22
eu scot ciupercile alea si in rest pap tot tot...
la 19.01.2011, 11:06
la 21.01.2011, 21:54
mersi, elena
la 18.12.2019, 21:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking