Pui cu fasole galbena la cuptor
Postat de Sylvia in Pui 1 Feb 2010 | 15612 vizualizari
Astazi va propun o mancare sanatoasa cum fac eu de obicei :) . Prefer sa gatesc cat de des este posibil la cuptor, mai ales in vasul roman pentru ca mancarea isi pastreaza foarte bine aroma si iese foarte frageda.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 01.02.2010, 13:00
arata foarte bine mancarea ta.
Eu nu ma prea dau in vant dupa fasole dar la cat de bine arata asa preparat voi incerca si eu ca am si eu vas roman si fasole galbena la congelator.
la 01.02.2010, 16:45
Daca este congelata este excelent , cea conservata nu e asa buna. Astept impresii
la 03.02.2010, 15:29
e la cuptor...abia astept sa vad cum mi-a iesit....nu am avut telina frunze dar am pus catrva feliute de radacina de la telina.
la 03.02.2010, 16:07
Ooo, ce bine arata
la 03.02.2010, 17:50
Sa ne zici cum a iesit
la 03.02.2010, 22:58
Sylvia chiar a iesit mai bine decat ma asteptam...e chiar foarte buna...sigur am sa mai fac...![](/templates/default/images/smiley/thumbsup.gif)
la 04.02.2010, 00:22
Imi plac culorile din farfuria ta, Sylvia!
COMENTEAZA