Pui cu legume de vara la ceaun
Postat de Sylvia in Pui 23 Iul 2010 | 6460 vizualizari
Am facut azi aceasta mancare la care ma gandeam de ceva vreme, vroiam ceva lejer si facut la ceaun ….am impresia ca orice gatit in vasul acela mare de fonta ia gust bun si o aroma aparte.
Am folosit ce aveam la indemana prin camara, puteti sa jonglati cu ingredientele si sa puneti ce aveti.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 24.07.2010, 15:11
ce bine arata ,trebuie sa-mi achizitionez si eu o forma ca ata ,felicitari
la 24.07.2010, 19:35
sylvia sant foarte de acord cu tine ,mancarea la ceaon nu se poate compara cu nimicfelicitari si 5 furcu amsi de tot
la 24.07.2010, 20:00
Nadina sa stii ca eu sunt dependenta de ceaunul meu am luat de aici unul de fonta cu capac si sunt tare incantata de el. Mai vrea sa cumpar un vas din fonta colorata care s epot baga si in cuptor , cocotte cum le zice aici dar astept o oferta ca sunt scumpe tare
la 24.07.2010, 22:18
De ce oare iese mancarea gustoasa in ceaunul de fonta ? Mancare sanatoasa, prezentare eleganta ...
la 24.07.2010, 22:25
Si mie imi place prezentarea. Bravo!
la 25.07.2010, 21:21
Bunica cred ca secretul la vasul de fonta este ca difuzeasac caldura incet si daca faci cu capac se fragezeste foarte bine orice mancare. Eu am un vas de fonta luat de aici cu capac si sunt foarte multumita de el, aici se gasesc peste tot si sunt foarte cautate.
la 25.07.2010, 21:21
Irina multumesc abia astept sa testez si eu reteta ta de sarmale.
la 26.07.2010, 14:45
o mancarica gustoasa si o prezentare de exceptie ca de obicei!
COMENTEAZA