Pui cu legume si curry
Postat de susu in Pui 9 Dec 2010 | 5410 vizualizari
Eu iubesc acest condiment minunat si anume curry-ul. Il folosesc foarte des la mancaruri si chiar la cele romanesti, unde merge binenteles. Pe langa gustul deosebit ii da si o culoare frumoasa preparatului. Binenteles ca puteti inlocui pieptul de pui cu pulpe dezosate
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 09.12.2010, 15:08
cred k e delicioasa mai ales facuta in oala de lut
la 09.12.2010, 15:14
super arata si imi plac mult ulcelele
la 09.12.2010, 15:18
trebuie sa caut si eu vasele astea ,sunt frumoase rau
la 09.12.2010, 15:19
ce bunatate dar si ce vase frumoase ai , de unde ?
la 09.12.2010, 15:24
Mihaela vasele le-am luat din Bulgaria la pretul de vreo cateva leva, echivalentul la 10 lei bucata. Am 4 tipuri diferite si aveau si mari, pentru sarmale sau friptira. Nu am rezistat si mi-am luat.
la 09.12.2010, 15:31
Nici eu nu as fi rezistat dar nu stiu cand voi ajunge eu in Bulgaria
la 09.12.2010, 15:34
Am pus niste fotografii cu vasele. Pai decat sa te duci in vacanta la noi, sa te enervezi si sa-ti strici concediul mai bine mergi in afara
la 09.12.2010, 15:38
multumesc . Ce faine-s Sa le folosesti cu sanatate
la 09.12.2010, 15:49
Multumesc Mihaela
la 09.12.2010, 16:59
bun bunutz
la 09.12.2010, 17:03
Splendid Susu! decorul e de vis
la 09.12.2010, 18:53
Minunat dar in toate oalele ai gatit?nu par a fi prea mici
la 09.12.2010, 23:25
gustos
la 11.12.2010, 10:28
Ce imi plac oalele tale!!! Oriunde merg mereu incerc sa cumpar macar o farfurie locala!Super bine arata!!!
COMENTEAZA