Pui cu orez cabidela
Postat de cristeena20 in Mancaruri cu carne 10 Noi 2014 | 2590 vizualizari
Este o alta reteta tipica portugheza, putin controversata , dar este favorita mea . Se poate face daca aveti pui de casa, deoarece unul din ingrediente este sangele proaspat de la taiatul puiului.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 10.11.2014, 15:13
ai avut vampirasi invitati la masa?
la 10.11.2014, 15:14
interesanta reteta
la 10.11.2014, 15:27
super
la 10.11.2014, 15:39
credeti-ma ca este foarte buna. Cand am mancat pentru prima data nu am stiut ce contine. Mi s-a spus ca e vin...am adorat mancarea si de atunci a ramas in topul favortitelor in casa socrilor.
la 10.11.2014, 16:05
Cred ca e bun!
la 10.11.2014, 17:04
la 10.11.2014, 17:45
Interesant!
la 10.11.2014, 20:36
claudia )))))))
ma! desi ADOR tot ce gatesti tu, si cum le prezinti asa apetisante, asa ceva n-as manca ))))))
la 11.11.2014, 12:04
gaby draga, ai tot dreptul sa zici asa si eu as fi zis inainte de a proba fleul asta. De aia am zis ca e controversial . Am ezitat sa postez reteta, dar deoarece face parte din felurile mele preferate si apreciate in familie...am indraznit
la 23.11.2014, 14:51
Ohoooo nu am mai mancat aceste fel ,cred ca,de 20 ani...de cand am cunoscut romeul * meu roman!
Mama ne facea asa de bun...offf hai la mine acasa si alatur de un vin bun de tara invata ma,asa,personal,cum se face)))
mersi pentru reteta !
la 23.11.2014, 14:52
upsss scuzati ma pentru romana
COMENTEAZA