Pui fript “Butterfly”

Postat de sisterskitchen in Pui
8 Mar 2012 | 3737 vizualizari

Puiul preparat astfel este un “clasic” al iesirilor noastre la picnic. Denumirea “butterfly” vine de la felul in care va fi taiat, amintind de un fluture. E simplu de preparat, sanatos si extrem de delicios. Pentru ca veti folosi un pui de mici dimensiuni, poate fi o portie pentru o singura persoana, doua cel mult. Daca il preparati in casa, e recomandabil sa o faceti cu ajutorul unui dublu-grill.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 08.03.2012, 08:51
bun bun
Niste poze cu pregatirea???
la 08.03.2012, 09:42
la 08.03.2012, 10:26
la 08.03.2012, 11:53
la 08.03.2012, 14:29
gustos
la 08.03.2012, 14:51
ce bun
la 08.03.2012, 20:43
vai cum arata
la 08.03.2012, 21:02
suuuper!
la 08.03.2012, 21:28
Ce foame m-a luat...
la 09.03.2012, 05:22
la 09.03.2012, 17:25
Ce bine arata imi place
la 19.03.2012, 11:59
ce bun este!!!
la 13.04.2012, 08:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking