Pui intreg in aluat
Postat de laylalala in Pui 16 Feb 2010 | 12519 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 16.02.2010, 22:43
Mama, ce minunatie felicitari, Laura, super retetele
la 16.02.2010, 22:48
5 furculition de la mineee
la 16.02.2010, 23:14
Suuper taaare! De la mine ai 10 furculite, ce reteta interesanta, trebuie neaparat incercata. Felicitari!
la 16.02.2010, 23:26
Intr-unul din concediile de la turci am vazut preparat un peste in aluat. era chiar gustos (Oana, la IC Green Palace, remember?)
la 17.02.2010, 10:29
o minunatie!
la 17.02.2010, 10:40
Foarte interesanta reteta, nota maxima!
la 17.02.2010, 10:51
foarte interesant... sunt curioasa daca puiul a avut timp sa se faca bine... asa arata demential
la 17.02.2010, 11:06
Excelent !!!
la 18.02.2010, 17:41
da e excelent am vazut retetea asta acum ceva ani la jamie oliver , a facut un pui de asta in paine si l-a dus la picnic in parc cu prietenii cica se pastreaza la lung cald din cauza painii...mi s-a parut o idee buna da.
la 26.02.2010, 21:29
Foarte fain arata ,dar nu se patrunde ,am incercat saptama trecuta cu 2 pulpe ,le-am scos pentru ca se arsese paine ,iar ele nu erau gata.(poate ar fi trebuit sa le pregatesc inainte si apoi sa le pun in aluat)
Am facut o reteta asemanatoare dar cu faina ,apa si multa sare . Sare se incinge ,aluatul nu crapa si puiul se patrunde foarte bine si isi ia sare cat ii trebuie.
COMENTEAZA