Pui la cuptor in vas acoperit

Postat de articook in Pui
6 Iul 2010 | 4740 vizualizari

Acest este un vas din tuci. Este extrem de bun, mai ales daca se pune in cuptor. Fiind inchis si cu peretii foarte grosi retine foarte bine caldura, astfel mancarea gatita in el se face foarte bine. Ca si garnitura am ales cartofi noi la cuptor sau mamaliga gatita intr-un mod diferit.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 06.07.2010, 18:05
Imi place
la 06.07.2010, 18:06
singurul lucru cu care nu-s de acord, e ca arunci bunatate de piele de pe pulpe
la 06.07.2010, 19:42
f bine face, ca e grasaaa
la 06.07.2010, 19:56
grasa, da' bunaaaa....
la 06.07.2010, 19:56
sotul meu cand vrea carne de pasare, imi zice sa-i dau o bucatica cu "colesterol" mult ( adica piele)
la 06.07.2010, 20:06
nici eu nu mananc pielita ....
la 06.07.2010, 21:38
Noi suntem fani pielicica crocanta
la 06.07.2010, 22:10
Foarte bun,dar tot asa,fara "colesterol"
la 06.07.2010, 22:17
Eu am arderi rapide ...asa ca as vrea cu piele crocanta, te rog!!
la 07.07.2010, 08:24
o mancarica buna
la 07.07.2010, 11:42
...ma bucur ca va place reteta, acuma fiecare o poate face cu sau fara pieledar va recomand fara...pentru ca oricum se pune putin ulei si nu mai e nevoie de alta grasime... secretul la reteta aceasta e vasul in care am gatit.o ...am facut si varza la cuptor tot in el si a iesit perfect
la 27.02.2011, 20:55
ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking