Pui la gratar cu sos barbeque

Postat de AnaDavid in Pui
13 Oct 2017 | 3036 vizualizari

Se spune că consumul de carne la grătar face rău pentru că crusta din carne devine toxică. Dar dacă carnea este marinată, ea nu se mai arde și asa este mai sănătoasă . asa ca indiferent daca pregatiti pe gratar sau tigaie incercati tot timpul sa marinati carnea,si daca o faceti doar cu ulei de masline si putin vin sau bere este suficent.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 14.10.2017, 11:19
Ma face sa ma gandesc la americani!
la 15.10.2017, 09:35
Rumen si gustos!
la 17.10.2017, 10:26
la 17.10.2017, 21:39
la 20.10.2017, 09:30
la 20.10.2017, 16:49
Tare bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking