Pui Parmigiano cu ciuperci Portobello şi sparanghel

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
15 Mai 2013 | 3640 vizualizari

Puiul Parmigiano se consumă, de obicei, cu paste, dar eu am decis să aleg o garnitură de ciuperci Portobello şi sparanghel.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 15.05.2013, 17:29
bunnn
la 15.05.2013, 17:48
la 15.05.2013, 18:00
Imi place mult!!!
la 15.05.2013, 19:27
la 15.05.2013, 21:53
Ce bun o fi
la 15.05.2013, 22:27
Mmmmmmmmmm bun
la 16.05.2013, 11:03
Un preparat rafinat =
la 06.04.2014, 09:14

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking