Pui pe sare in vas roman
Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne 18 Apr 2010 | 4541 vizualizari
usor de preparat si rapid de mancat
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 18.04.2010, 20:29
Eu fac asa puiul la cuptor, nu la vasul roman (pt ca n-am). Ai pus si capacul la vas, sau l-ai folosit fara?
la 18.04.2010, 20:41
trebuie neaparat sa-mi procur si eu un vas din asta k m-ati omorat toate, cred k e super gustos, nu am facut niciodata pe sare, dar trebuie incercat
la 18.04.2010, 22:00
leoflori mai am un picorus,e al tau deschide geamul
la 18.04.2010, 22:01
nu brandusa nu am pus capacul ca am vrut sa se rumeneasca bine
la 18.04.2010, 22:01
da e super si in alt vas ,in yena de esxepmu e super bun sau in tava de cuptor
la 18.04.2010, 22:02
pusik e super bune gustos rau de totdar pune in alta tava e ok si asa
la 19.04.2010, 00:02
miami miami ce bun tre sa fie
la 19.04.2010, 10:13
asa e carla ,e grozav de bun,multumesc mult
la 19.04.2010, 15:35
ce frumos sa rumenit ,e foarte bun,eu mai fac pe sticla sau in punga de hartie,nota 10
la 20.04.2010, 22:52
ce bine arata,mi-ai facut pofta nota 10 simonica
la 22.04.2010, 10:45
da am mai facut si in punga e bun dara cuma am vrut sa se rumeneasca bine
la 22.04.2010, 10:46
dana lasa ca facem nici o problema ca puii nu sant scumpi
la 29.11.2010, 18:40
Super! Am sa fac si eu.
COMENTEAZA